کاشت مو به روش DHI (دی اچ آی) چه معایب و مزایایی دارد؟
کاشت مو به روش ((DHI: direct hair implantation یا کاشت موی مستقیم، یکی از روش های جدید در این حوزه است. تمامی روش های کاشت مو اعم از fut، fue، DHI و سایر روش های آن شامل برداشت فولیکول های مو از ناحیه بانک مو و کاشت آن ها در منطقه مدنظر است. در روش DHI فولیکول های مو به صورت جداگانه از ناحیه اهدا جدا می شوند. سپس شیارهایی در ناحیه کاشت ایجاد می شود و فولیکول های برداشت شده، درون شیارها قرار داده می شوند.
در کاشت موی مستقیم، این شیارها همزمان با برداشت فولیکول ها ایجاد می شوند. درواقع در کاشت مو به روش دی اچ آی، فولیکول ها برداشته و هم زمان در محل کاشت قرار داده می شوند.مدت زمان مورد نیاز برای کاشت مو علاوه بر روش درمانی به ویژگی های شخصی افراد نیز بستگی دارد. بسته به وسعت طاسی، مدت زمان کاشت مو متفاوت است. معمولا برای کاشت مو با روش dhi به یک جلسه ۱۰ ساعته نیاز است.
کاشت مو یا پیوند موی طبیعی یک روش درمانی دائمی برای ریزش مو است. در تمام روش های کاشت مو، حدود ۳ ماه بعد از کاشت، موها دچار ریزش می شوند. پس از طی این دوره ریزش، مجددا رشد طبیعی آن ها شروع می شود.
کاشت مو به روش DHI در واقع شکل تغییریافته fue است. در هر دو روش گرافت های مو با استفاده از دستگاه میکروپانچ از منطقه اهدا برداشت می شوند. گرافت های برداشت شده در محلول غنی از مواد غذایی قرارمی گیرند. به این ترتیب در فاصله زمانی بین برداشت و کاشت از بین نمی روند. سپس با استفاده از یک سوزن ظریف به نام قلم چوی (Choi pin) در منطقه کم مو یا بی مو شیارهایی ایجاد می شود و همزمان گرافت های برداشت شده در آن ها کاشته می شوند.
بهترین روش درمان ریزش موی شدید و طاسی کاشت مو است که در شهرکرد با نتایجی ایده آل توسط دکتر پرستو خسروانی انجام میشود. در کلینیک دکتر خسروانی با استفاده از جدیدترین روش کاشت مو(کاشت مو به روش DHI)، همچنین تجربه و تخصص پزشک میتوانید شاهد بیشترین تراکم کاشت مو باشید.
مراحل کاشت مو به روش DHI
مراحل اصلی کاشت مو به روش DHI در واقع همان روش کاشت مو به روش fue است با این تفاوت که فولیکول های برداشت شده، بلافاصله بعد از استخراج از ناحیه اهدا، در محل کاشت قرار داده می شوند. مراحل اصلی کاشت مو به روش دی اچ آی به شرح زیر است:
- انجام معاینات و بررسی های اولیه: در این مرحله پزشک بررسی و معاینات اولیه را انجام می دهد. وضعیت پوست سر بیمار
- وسعت ناحیه کاشت مو، تعداد فولیکول های مورد نیاز برای ایجاد تراکم حداکثری و وضعیت پوست سر بیمار در این مرحله بررسی می شوند. علاوه بر این بیمار در رابطه با انتظارات خود از درمان با پزشک صحبت می کند
- بی حسی و ضدعفونی کردن سر: در این مرحله پوست سر به منظور جلوگیری از بیماری های عفونی، ضد عفونی می شود همچنین برای از بین بردن احساس درد در بیمار، سر بی حس می شود
- برداشت و کاشت فولیکول های مو: تفاوت اصلی dhi با سایر روش های کاشت مو در این مرحله است. در کاشت مو به روش dhi، برداشت و کاشت فولیکول ها در یک مرحله انجام می شود. در این روش نیز برداشت فولیکول ها با استفاده از دستگاه میکروپانچ انجام می شود که مشابه روش fue است؛ اما برای کاشت فولیکول ها از ابزاری تخصصی به نام قلم چوی استفاده می شود.
مزایای اصلی کاشت مو به روش DHI
مزایای کاشت مو به روش DHI عمدتا مربوط به استفاده از قلم چوی در کاشت گرافت های مو می شود. برخی از مزایای این روش در ادامه بیان شده است:
کاشت مو به روش DHI نوعی روش غیرتهاجمی، بدون جراحی، بدون خونریزی و فاقد اسکار و جای زخم است؛ به همین دلیل دوران نقاهت کوتاهی دارد
- با توجه به اینکه در این روش، گرافت های برداشت شده مستقیما کاشته می شوند، به همین دلیل سرعت کاشت نسبت به روش fue بیشتر است
- با توجه به اینکه گرافت های برداشت شده، در زمان بسیار کوتاهی بعد از برداشت، کاشته می شوند؛ بنابراین احتمال بی آب شدن و از بین رفتن آن ها کمتر می شود. در این روش حدود ۹۵ درصد از گرافت های برداشت شده، مجددا در محل کاشت به رشد خود ادامه می دهند
- سرعت رشد موها بعد از کاشت با این روش در ۹۰ الی ۹۵ درصد افراد بسیار بالاست
- نکته بسیار مهم در این روش این است که محل کاشت مو نیازی به تراشیده شدن ندارد. البته محل برداشت مو در این روش باید تراشیده شود
- با توجه به اینکه در روش DHI از ابزار دقیقی مانند قلم چوی برای کاشت گرافت های مو استفاده می شود، موها بعد از کاشت ظاهری بسیار طبیعی دارند

معایب کاشت مو به روش DHI
واقعیت این است که تمام روش های کاشت مو، حتی پیشرفته ترین روش ها ممکن است دارای معایبی باشد. برخی از معایب کاشت مو به روش دی اچ آی در ادامه فهرست شده است:
- با توجه به اینکه در این روش نسبت به روش fue از ابزارهای دقیق تری برای کاشت گرافت ها استفاده می شود، بدیهی است که کیفیت موها و هزینه کاشت مو نسبت به روش fue بیشتر است؛
- با توجه به دقت بالای این روش، مدت زمان کاشت مو نسبت به FUT طولانی تر است. به طور کلی پیوند ۳۰۰۰ گرافت با این روش به ۱۰ ساعت زمان احتیاج دارد؛
- عوارضی از قبیل تورم، بی حسی و کبودی در ناحیه سر که در تمام روش های کاشت مو مشاهده می شود، در این روش نیز اتفاق می افتد؛ اما بسیاری از این عوارض در مدت کوتاهی و به طور خود به خود برطرف می شوند؛
- احتمال بروز عفونت بسیار ضعیف است؛ اما در کمتر از ۱ درصد افراد مشاهده می شود؛
- احتمال بروز واکنش های آلرژیک به مواد بی حسی در این روش نیز مانند سایر روش های کاشت مو وجود دارد.
نتیجه کاشت مو با روش DHI
تقریبا میتوان گفت از فردای روز عمل پوسته هایی را روی سر خود مشاهده میکنید که این مورد نشان دهنده این است که کاشت مو به درستی انجام شده و این پوسته ها نیز بعد از 1 هفته به طور کامل از بین میروند.همچنین روی پوستتان التهاب و قرمزی مشاهده میکنید که سعید کنید تا 3 روز آنها را دستکاری نکنید و اهمیت ندهید تا بعد از گذشت مدتی از بین بروند.همچنین بعد از گذشت 10 روز که تمامی عوارض جانبی بر طرف شدند میتوانید شاهد رشد موهای جدید و قبلی باشید البته این رشد ممکن است در افراد متفاوت باشد.البته رشد کامل مو ها بین 2 تا 4 ماه طول میکشد که 4 ماه در بدترین حالت است و حتی اگر بعد از 4 ماه این رشد را مشاهده نکردید حتما با پزشک خود مشورت کنید.بعد از گذشت 1 سال هم موهایی طبیعی و مثل قبل دارید و میتوانید لذت ببرید.
افراد مناسب برای کاشت مو DHI
افرادی که قصد انجام کاشت مو با روش مستقیم را دارند ابتدا باید به پزشک مراجعه کنند و دلیل ریزش موی خود را پیدا کنند و نسبت به آن ببینند کاندید مناسبی برای این روش هستند یا خیر.
افرادی که دارای ویژگی ها و شرایط زیر هستند میتوانند از این روش استفاده کنند :
- سن : افرادی که اقدام به کاشت مو می کنند باید سنی بالای ۲۵ سال داشته باشند. توصیه می شود که افراد قبل از این سن از کاشت مو برای درمان ریزش مو استفاده نکنند؛
- ضخامت موها : معمولا افرادی که موهایی ضخیم دارند، نسبت به افراد دارای موهای نازک نتایج بهتری از کاشت مو می گیرند؛
- تراکم موها : تراکم موهای منطقه برداشت نیز در نتیجه کاشت مو، موثر است. افرادی که تراکم موهای آن ها کمتر از ۴۰ فولیکول در هر سانتی متر مربع است، کاندیدای مناسبی برای کاشت مو نیستند.
- رنگ مو : افرادی که دارای موهای روشنی هستند و یا رنگ موهایشان نزدیک به رنگ پوست است، به نتایج بهتری از کاشت مو دست پیدا میکنند.
- انتظار متقاضی از کاشت مو : افرادی که انتظارات واقعبینانه از کاشت مو دارند، از نتیجه درمان رضایت بیشتری خواهند داشت.
وجود موارد زیر نیز باعث میشود فرد کاندیدای مناسبی برای کاشت مو به روش DHI محسوب شود :
- عدم رضایت از روشهای غیر جراحی درمان ریزش مو
- داشتن موهای کافی در ناحیه اهداکننده به منظور کاشت مو
- داشتن موهای سالم که از لحاظ رنگ و بافت مشابه موهای از دست رفته باشند
- عدم ابتلا به آلوپسی آره آتا
- کاهش اعتماد به نفس در اثر ریزش مو
- برخورداری از سلامت جسمانی
این روش کاشت مو برای بیمارانی که دچار طاسی شدید هستند و بانک موی مناسبی ندارند، توصیه نمی شود. برای این دوستان روش دیگری پیشنهاد می شود که می توانید در صفحه کاشت مو به روش ترکیبی و سوپر ترکیبی از نحوه انجام این روش آگاه شوید.
افراد نامناسب برای کاشت مو روش DHI
تقریبا میتوان گفت تمامی افرادی که دچار ریزش مو شده اند میتوانند از این روش استفاده کنند اما برخی افراد که شرایط زیر را دارند بهتر است از این روش استفاده نکنند.
1. افرادی با سابقه بیماریهای مرتبط با سیستم امنیتی بدن
2. افرادی با سابقه بیماریهای شدید پوستی
3. دیابتیها و زنان باردار
دوران نقاهت و بهبودی کاشت مو با روش مستقیم DHI
این روش ، روشی کم تهاجمی است و بدون هیچ نوع جراحی ای انجام میشود و به همین دلیل بعد از عمل هم سریعا شروع به بهبودی میکند مثلا بعد از گذشت 4 تا 7 روز پس از روز عمل ، متقاضی بهبودی کامل را به دست می آورد. معمولا پس از 6 ماه علائم رشد موهای جدید ظاهر شده و پس از 10 ماه بیمار حداکثر نتیجه کاشت مو به این روش را مشاهده میکند. این علائمی است که شما مشاهده خواهید کرد؛ اما در واقع رشد فولیکول های مو حدود 3 ماه بعد از انجام عمل کاشت مو شروع میشود.
در کاشت مو به روش SUT از تکنیکی استفاده میشود که در دنیا به SAFER یا S.A.F.E.R معروف است. دستگاه استفاده شده در این روش، به یک مکنده یا ساکشن مجهز است که به جراح در استخراج فولیکولها کمک میکند. به همین جهت نام این تکنیک را «استخراج فولیکولی به کمک ساکشن» یا «Suction Assisted Follicular Extraction» گذاشتهاند.
مراحل کاشت مو به روش SUT
۱. ایجاد برش به کمک پانچ
به بخشی از دستگاه SAFER که سوراخها را ایجاد میکند و به پانچ مجهز است، هندپیس (Hand-piece) گفته میشود. در مرحلهی اول، به کمک هندپیس، سوراخهایی به اندازهی کمتر از یک میلیمتر در بانک مو ایجاد میشود. عمق و زاویهی وارد کردن پانچ هندپیس به درون پوست اهمیت زیادی داشته و مهارت بالای جراح را میطلبد. اگر عمق سوراخ کافی نباشد، فولیکول نصفه و نیمه خارج میگردد و اگر زاویه صحیح نباشد، موجب آسیب به گرافت میشود.
در کاشت مو به روش SUT از تکنیک خاصی استفاده میشود که «تکنیک تیز و کند» نام دارد. یعنی ابتدا به کمک یک پانچ تیز، سوراخی ایجاد شده و سپس به کمک ابزار کندتری، گرافت برداشت میشود. در مرحلهی استفاده از ابزار کند، اگر مهارت جراح کافی نباشد، فولیکول به لایههای عمیقتر پوست فرو میرود. به این خطا «دفن شدن فولیکول» گفته میشود. اگر این اتفاق بیفتد، فولیکول دفن شده میتواند موجب التهاب و کیست شود. استخراج این فولیکول کار دشواری نیست؛ اما وقت زیادی را تلف میکند.
۲. برداشت گرافت با مکش
همانطور که اشاره شد، دستگاه SAFER به یک مکنده یا ساکشن مجهز است. در مرحلهی دوم، فولیکول به کمک مکش از پوست سر خارج میشود. فرآیند خارج سازی فولیکولها در کاشت مو روش FIT چون توسط انبرک انجام میشود، زمان بیشتری میبرد. این مشکل در کاشت مو به روش SUT برطرف شده و به همین دلیل تعداد گرافتهای کاشته شده در یک جلسه افزایش مییابد.
۳. آمادهسازی گرافتها
گرافتها از درون لولهی دستگاه SAFER به درون مخزنی هدایت میشوند. سپس آنها را از مخزن خارج و درون محلول نگهداری قرار میدهند. تیم درمانی با استفاده از میکروسکوپ گرافتها را برای کاشت آماده میکند. این مرحله نیز توسط ابزار دستی و نیروی انسانی انجام میشود؛ لذا مهارت و سرعت عمل اهمیت زیادی دارد. هرچه فولیکولها برای مدت بیشتری از بدن بیرون باشند، احتمال موفقیت آمیز بودن کاشتشان کمتر میشود.
4. مشخص کردن خط رویش جدید
همانطور که پیشتر اشاره کردیم، یکی از ایرادی بیاساسی که به روش SUT میگیرند، خط رویش غیرطبیعی و عروسکی است. این موضوع اصلاً ربطی به روش SUT نداشته و صرفاً متکی به مهارت و هنر جراح است. خط رویش باید به شکل دقیق مهندسی و طراحی شود.
۵. کاشت گرافتها
در مرحلهی پایانی، به کمک پانچ استاندارد (SP90) سوراخهای کوچکی در ناحیهی گیرنده ایجاد میشود. سپس گرافتهای آمادهسازی شده به کمک انبرک یا دستگاه SAFE به درون این سوراخها هدایت میشوند. ظرافت استفاده از ابزار و توجه به خواب مو از مواردی هستند که در این مرحله به میزان مهارت جراح بستگی دارند.
مزایا و معایب کاشت مو به روش SUT
کاشت مو به روش SUT شکلی بهینهسازی شده از روش FIT است. به همین جهت تمام مزیتهای آن را داشته و برخی از معایب آن را نیز برطرف کرده است.
مزایای کاشت موی طبیعی به روش sut :
همانطور که اشاره شد، در این روش هیچ گونه عمل جراحی انجام نمی شود و در نتیجه درد و خونریزی و اسکار در این روش از بین می رود. به علاوه با استفاده از این روش می توان به تراکمی بیش از سه برابر روش های رایج مانند کاشت مو به روش FIT و کاشت مو به روش FUT دست یافت. خط رویش طبیعی و برداشت و کاشت مو به شیوه بسیار دقیق، رسیدن به بالاترین تراکم مو در کمترین تعداد جلسات ممکن (۱ جلسه) و از بین نرفتن حالت طبیعی چهره فرد از مزایای کاشت مو به روش SUT است.
از دیگر ویژگی های مثبت این روش می توان به سالم ماندن تمامی فولیکول های برداشت شده، در خلال پروسه برداشت و فریز کردن فولیکول ها و کاشت آن به صورت دقیق و در محل مورد نظر توسط متخصص کاشت مو ، اشاره نمود. در روش کاشت موی sut دیگر مانند روش های کاشت fut و کاشت fit نیاز به جلسات مکرر نیست و شخص بیمار با یک جلسه کاشت خود را انجام میدهد از مزایای خوب این روش از کاشت طبیعی بودن خط رویش است.
معایب کاشت موی طبیعی به روش sut :
کیفیت کمتر گرافتها نسبت به FUT: ناحیهی پشت سر، حاوی دو نوع مو است. موهای ضخیم و مقاوم به ریزش و موهایی که احتمال ریزش و نازک شدگی بیشتری دارند. اکثر موهای ضخیم و مقاوم در نواری جای گرفتهاند که در روش FUT برداشت میشود. در روش SUT گرافتها باید از سطح بیشتری برداشت شود تا زخم و اسکار ایجاد نشود. به همین دلیل احتمال برداشت گرافتهای کمکیفیتتر نیز بیشتر میشود. همچنین در این روش نیاز به تراشیدن موهای سر وجود دارد. هزینهها در این روش بیشتر از FUT و تقریباً یکسان با FIT است.
در ادامه مواردی را که تعیین کنندهی کاندیدای مناسب برای کاشت مو به روش SUT هستند، معرفی کردهایم. اگر شرایط مناسبی داشتید، باید جویای نظر تخصصی پزشک متخصص شوید تا بتوانید بهترین تصمیم را بگیرید.
سن
به طور کلی برای کاشت مو محدودیت سنی وجود ندارد؛ اما افراد بالای ۳۰ سال بهترین کاندیدا هستند. علت این امر، تثبیت شدن یا قابلپیش بینی بودن الگوی ریزش مو است. اگر زودتر از موعد به کاشت مو اقدام کنید، موهای کاشته شده میریزند و بانک موی شما نیز محدود میشود. به طوری که دیگر نمیتوانید برای درمان طاسی، مو بکارید؛ چون گرافتها به هدر رفتهاند.
نوع طاسی
افرادی مبتلا به طاسی با حاشیههای نامشخص یا طاسی پراکنده با الگوی نامشخص (DUPA) کاندیدای مناسبی برای کاشت مو به روش SUT نیستند. کاشت مو برای آلوپسی آندروژنی، طاسیهای ناشی از آسیب (سوختگی، جراحی و شیمیدرمانی) و طاسیهای ناشی از بیماریهای پوستی (بعد از درمان بیماری) مناسب است.
سلامت عمومی
کاشت مو به روش SUT یک جراحی با حداقل تهاجم است؛ اما باز هم جراحی محسوب میشود. سلامت عمومی ضعیف افراد و وجود برخی بیماریها میتواند موجب محدودیت در کاشت مو شود. در صورتی که هر یک از موارد زیر در مورد شما صادق است، باید قبل از کاشت مو با پزشک مشورت کنید.
- دیابت پیشرفته
- زخمهای التهابی
- فشارخون بالا و کنترل نشده
- مشکلات انعقاد خون
- حساسیت به داروهای بیحسی
- بیماریهای عفونی ویروسی مانند ایدز و هپاتیت
حالت و رنگ مو
این عوامل از لحاظ تکنیکی محدودیتی ایجاد نمیکنند؛ اما بر نتیجهی کاشت موثرند. به طور مثال اگر رنگ مو و پوست نزدیک باشد یا موها ضخیمتر باشند، معمولاً نتایج بهتری حاصل میشود.
توصیه های بعد از کاشت مو به روش SUT
معمولاً بعد از کاشت مو به روش SUT احساس درد و ناراحتی نخواهید داشت. اگر هم داشته باشید بسیار کم است و با قرصهای مسکن معمولی مدیریت میشود. در چند روز ابتدایی ظاهر پوست سر به دلیل وجود لختههای خون قدری ناخوشایند است. البته میتوانید سر خود را با کلاه بپوشانید.
این لختهها در تثبیت فولیکولها اهیمت دارند و مثل سیمانی آنها را محکم میکنند. زخمهای ناحیهی کاشت تا ۷ روز و زخمهای بانک مو تا ۱۴ روز کاملاً بهبود یافته و ناپدید میشوند. قرمزی محل کاشت و ورم سر و صورت نیز ممکن است دیده شود که اینها نیز بعد از چند روز ناپدید میشوند.
روز بعد از کاشت مو به روش SUT میتوانید به محل کار بروید؛ اما معمولاً توصیه میشود که چند روزی استراحت کنید. در مورد فعالیت فیزیکی محدودیتی وجود ندارد ولی حتماً قبل از بازگشت به باشگاه، از نظر پزشک مطلع شوید.
نتایج کاشت مو به روش SUT
موهای سر در هر ماه حدود ۱ سانتیمتر رشد میکنند. به همین جهت مشاهدهی نتیجهی نهایی کاشت مو بین ۱۲ تا ۱۸ ماه زمان میبرد. بعد از رشد موها، میتوانید با آنها مانند موهایی طبیعی رفتار کنید. سشوار کشیدن، رنگ کردن و حالت دادن موها بلامانع است. البته این که چه زمانی مجاز به انجام این کارها هستید را باید از پزشک خود بپرسید. کاشت مو به روش SUT یکی از جدید ترین روش های کاشت مو در دنیا بوده که پس از آن، هیچ جای زخم و اسکاری بر روی سر باقی نمی ماند و مورد تأیید سازمان غذا و داروی امریکا (FDA) می باشد.
از این روش در موارد بسیاری برای درمان مشکل ریزش مو در بانوان و آقایان استفاده شده است. این روش که نتایجی طبیعی داشته و ظاهر عروسکی و مصنوعی به چهره فرد نمی بخشد، امروزه در پیشرفته ترین و بهترین کلینیک کاشت مو در تهران و ایران مورد استفاده قرار می گیرد. خط رویش طبیعی و تراکم بالا از جمله ویژگی های چشمگیر کاشت مو به روش SUT می باشد. همچنین تعداد جلسات و طول زمان برداشت مو و کاشت مو در این روش کوتاهتر است.
همانطور که گفتیم در این روش پیشرفنه چندین برابر بیشتر از روش های قدیمی کاشت مو صورت میگیرد این امر به تنهایی باعث رضایتمندی شخص بیمار میشود. در کاشت مو به روش SUT شما رویش موها به صورت کاملاً طبیعی و با تراکم بالا شکل می گیرد و هیچ کس متوجه کاشت مو در شما نخواهد شد. از روش کاشت موی اس یو تی می توان به عنوان یکی از بهترین متدهای کاشت مو نام برد.این روش بدون جراحی و بیهوشی انجام می شود. بنابراین نه تنها جای بخیه نمی ماند بلکه عوارض بیهوشی را نیز برای فرد به همراه ندارد.
مراقبت های بعد از کاشت مو به روش SUT :
- شستشوی موی سر را تا 2 هفته به آرامی انجام دهید .
- بعد از کاشت مو فعالیت های سنگین و ورزش های سنگین به مدت 2 هفته انجام ندهید .
- بعد از گذشت 2 الی 3 هفته نیاز به مراقبت خاصی نیست و رشد موها مجدد شروع می شود . حتی می توان موهای کاشته شده را اصلاح کرد .
- نکته ای که درباره این روش وجود دارد اینست که حتما به کلینیک تخصصی کاشت مو مراجعه کنید . زیرا این روش باید تحت نظر پزشک متخصص پوست انجام شود در غیر اینصورت عوارض جبران ناپذیری را متوجه فرد می کند .
هزینه کاشت مو به روش SUT
هزینه ی کاشت مو به عوامل مختلفی بستگی دارد که برخی از آنها عبارتند از :
- شناسایی الگوی ریزش مو
- تعداد گرفت های مورد نیاز
- روش انتخابی جهت انجام کاشت مو
کاهش سایز و لاغری برای بسیاری از افراد امری دور از دسترس میباشد. کلینیک تناسب اندام دکتر پرستو خسروانی در شهرکرد ارائه دهنده انواع متدهای لاغری متناسب با شرایط هر فرد است که با نتایج رضایت بخش در خدمت مراجعین محترم میباشد.
آدرس مطب : شهرکرد ، خیابان فردوسی ، حدفاصل چهارراه مولوی و چهارراه فردوسی ، مجتمع پالادیوم ، طبقه دوم
تلفن : 32263360 - 038
درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
-
سلول های بنیادی چه کاربردی در کاشت مو دارند؟
تاریخ انتشار : 1400-06-10تاریخ بروز رسانی : 1400-07-18 -
مزایا و معایب کاشت مو به روش SUT
تاریخ انتشار : 1400-10-20تاریخ بروز رسانی : 1400-10-21 -
کاشت مو به روش DHI جدید ترین روش پیوند مو در دنیا
تاریخ انتشار : 1400-04-07تاریخ بروز رسانی : 1400-04-08 -
کاشت مو به روش SUT چه ویژگی ها، معایب و مزایایی دارد؟
تاریخ انتشار : 1400-08-04تاریخ بروز رسانی : 1400-08-05 -
کاشت طبیعی مو چه ویژگی هایی می تواند داشته باشد؟
تاریخ انتشار : 1400-02-20تاریخ بروز رسانی : 1400-04-01
نظرات کاربران درباره این مطلب :

این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .