ریزش مو با چه روشهای قابل درمان است؟
تاثیرگذار ترین عنصر زیبایی یک انسان موی آن است شاید در طول روز، طی هفته ها و ماه ها موها به چشم نیایند و در بعضی از مواقع باعث آزار و اذیت شوند اما زمانی مو اهمیت پیدا می کند که از دست رفته باشد و یا مشکلی برای موهایمان پیش آمده باشد، آنوقت است که حاضریم هر راه و روشی را امتحان کنیم تا ریزش موهایمان درمان شود.
در کلینیک دکتر پرستو خسروانی در شهرکرد، انواع روشهای درمان ریزش مو از قبیل پی آر پی، پی آر اف، مزوتراپی، لیزر درمانی و کاشت مو به طور کاملا تخصصی انجام میشود. شما میتوانید جهت کسب اطلاعات بیشتر و هماهنگ با این مرکز با شماره تلفن 32225455 - 038 تماس حاصل فرمایید.
علل ضعیف شدن و ریزش مو
ضعیف شدن موها به عوامل متعددی بستگی دارد برخی از آن ها عبارتند از: جهش های ژنتیکی.استرس و تنش،حالت دهنده های الکتریکی از قبیل:سشسوار ،اتو مو....مواد دکلره و رنک کننده های شیمیایی.استفاده از برس های نا سالم مثل برس پیچی ،گرد وبرس های خشن.شستشوی بیش از حد موها با شامپوهای نامناسب با جنس مو و شیمیایی و دارای سولفات یا الکل.استفاده از ماسک و کرم های نامناسب شیمیایی به جای نوع های طبیعی ان.بستن یا جمع کردن نامناسب موها،نرم کننده های دارای ترکیبات سیلکون.
راهکار های رایج تقویت مو
یکی از عوامل مهم در رشد و تقویت مو تغذیه و مراقبت های روزانه مو میباشد که مواد مغذی برای موها از مهمترین آن هاست که شامل :ماهی (امگا 3 )،گروه ویتامین بی ،گردو ،سیب زمینی ،اسفناج ،عدس ، تخم مرغ ،ماست ،و روغن های گیاهی ... می باشد همچنین چند نمونه از ترکیبات مناسب جهت استفاده به عنوان ماسک مو میتوان :ترکیب عسل و روغن زیتون،ترکیب ماست و روغن زیتون ،ترکیب روغن نارگیل و ابلیمو ،ترکیب روغن دانه کتان و روغن نارگیل نام برد.
دانشمندان معتقدند مواد شیمیایی و ترکیبات زیر می توانند رشد مو را تحریک کرده و تولید موهای جدید مو را به پیش ببرد:
بیوتین
بوفلومدیل Buflomedil
دگزنول
دوتاستراید Dutasteride
فیناستراید
مینوکسیدیل
سیلیسیوم آلی
ویتامین ها
استیل تتراپتید ۳
بیوکانین آ Biochanin-A
پی آر پی PRP
نانو پپتیدها
کوکتل ها

پی آر پی مو
مخفف کلمه پلاسمای غنی شده از پلاکت است. این روش یکی از روشهای موثر بر تقویت مو یباشد.در این روش مو و سلول درمانی که یک فراورده خونی است و به حالت استراحت رفته است با تزریقات کوچک و محلول درمانی دوباره باعث میشود تحریک و جوانی خود را به دست اورد.و به جز پلاکت خون چیز دیگری وارد بدن نمیشود و فاکتور رشد تغلیظ شده در رشد موی جدید و پر پشت شدن ان تاثیر بسزایی دارد که از مزایای این روش می توان به خون رسانی در کل سر،کاهش ریزش مو،استفاده فقط از خون خود متقاضی انجام میشه و نتیجه گیری ان طی 2 الی 3 هفته و حداکثر 2 ماه طول میکشد تا نتایج مثبت بشود.
مزوتراپی مو
مزوتراپی یک روش کمکی و بسیار سریع و پیشرفته تر از روش های دیگر است نحوه درمان به صورت تزریق در سطح سر است محلول تزریقی شامل انواع تقویت کننده هاو ویتامینها ،ماینوکسیدیل ، جین سنگ ، و داروهایی که موجب افزایش خون در سطح سر میشوند(و هورمون که فقط مورد استفاده در اقایان است )و به هیچ وجه از کورتون استفاده نخواهد شد و باعث افزایش قطر مو و جریان خون در سرو در نهایت باعث تقویت فرایند انجام مزوتراپی مو چگونه است؟
مزوتراپی برای مو به دو روش زیر انجام می شود:
1. مزوتراپی شیمیایی
در این روش موادی مانند بولفومدیل ، مینوکسیدیل ، فیناستراید ، دوتاستراید ، بیوتین ، ویتامین ها و سیلیسیوم آلی به لایه مزودرم پوست تزریق می شوند. این ترکیبات به همراه هم از طریق بهبود گردش خون ، مهار کردن دی هیدروتستسترون DHT بیش از حد، کاهش التهاب و تحریک تولید کلاژن در جهت متوقف کردن ریزش مو و تحریک رشد طبیعی مو عمل می کنند.
2. مزوتراپی مکانیکی
در این روش پزشک سوراخ های بسیار ریزی را در ناحیه مبتلا ایجاد می کند که باعث رشد مو می شود. این عمل باعث تولید کلاژن و الاستین و در نتیجه به تشکیل بافتهای جدید در موهای شما کمک می کند. در طی این فرآیند ، هیچ گونه آسیبی به کلاژن موجود در مو وارد نمی شود.
درمانهای لیزری مو
معمولاً در مواردی که ریزش مو شدیدتر است یا مواردی که داروها یا درمانهای گیاهی طبیعی پاسخگو نباشند، لیزر ضعیف یا لیزرتراپی، پیوند مو یا کاشت مو از روشهای پیشنهادی پزشک است. لیزرتراپی مو یک روش غیر جراحی و یک تکنیک علمی برای درمان ریزش مو، کم پشت شدن موها و مشکلات مربوط به موی سر است. طی مطالعات پزشکی، اثربخشی و ایمنی روش لیزرتراپی به اثبات رسیده است.
دستگاههای لیزرتراپی از لیزرهایی با سطح انرژی پایین و جریان کم که خاصیت درمانی دارند، برای رفع مشکل ریزش مو بهره میبرند. نحوه اثرگذاری لیزر بر روند رشد موها مشابه بیوتراپی نوری است. این فناوری پیشرفته و نوین میتواند در کنار روشهای دیگر مانند محصولات ضد ریزش مو، داروهای مسدود کننده dht و محلول ماینوکسیدیل، به عنوان یک روش مؤثر برای درمان ریزش مو استفاده شود.
ویتامین درمانی
یک پکیج درمانی است که شامل انواع ویتامین های مناسب برای رشد و تقویت مو است و از ریزش مو جلوگیری میکند.و باید حتما طبق نظر پزشک و مصرف شوند.همانند گروه های دارویی:
- مجموع ویتامین ها
- بیوتین (حفظ سلامت پوست ومو و جلوگیری از ریزش مو در اقایان)
- اینوزیتول (تقویت و رشد)
- روی (رشد مو)
- اسیدهای چرب (روغن بذر کتان،روغن ماهی،روغن گل پامچال)
کاشت مو
کاشت مو یک روش شناخته شده برای درمان ریزش مو و از دیگر راههای مقابله با طاسی است. در این روش، با توجه به وضعیت فرد، تعداد مشخصی تار مو از بانک موی فرد که ناحیه پشت سر وی است، برداشته شده و در نواحی مورد نیاز کاشته میشود. به طور کلی، کاشت مو هزینه بالایی دارد و به دلیل تهاجمی بودن، دوره نقاهت آن نسبتاً طولانی است.
ولی اگر عمل کاشت مو توسط پزشک متخصص و باتجربه انجام شود، نتیجه کار معمولاً رضایتبخش و ماندگار خواهد بود. روشهای دیگری نیز برای مقابله با طاسی وجود دارد. کلاهگیس و موی مصنوعی از اوایل دهه ۸۰ و ۹۰ بین افراد رایج شد. روشی بدون درد و مناسب برای افرادی که علاقه به جراحی و استفاده از دارو ندارند. امروزه استفاده از موهای طبیعی در کلاهگیسها باعث شده تا ظاهر طبیعیتری به خود بگیرند.
برخی افراد هم با استفاده از راهکارهای آرایشی و تغییر سبک شانه کردن مو، قسمتهای خالی سر خود را میپوشانند. این گزینهها بدون درد و نسبتاً ارزان هستند و میتوانند متناسب با فرم صورتتان تهیه شوند. در هر صورت، با توجه به وضعیت فعلی موها، تمایل یا عدم تمایل به استفاده از جراحی و بودجه شما میتوانید از یکی از روشهای بالا برای درمان ریزش مو استفاده کنید؛ اما اولین قدم تصمیم شما برای مقابله با ریزش مو است. مراجعه به پزشک متخصص و مشاوره تخصصی، بهترین راه برای تصمیمگیری در مورد روش درمان مناسب برای شماست.
تزریق چربی به طور تخصصی در شهر کرد، از جمله اقداماتی است که توسط دکتر خسروانی متخصص پوست انجام میشود. لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 32225455 - 038 تماس حاصل فرمایید.
آدرس مطب : شهرکرد ، خیابان فردوسی ، حدفاصل چهارراه مولوی و چهارراه فردوسی ، مجتمع پالادیوم ، طبقه دوم
تلفن : 32263360 - 038
درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
-
برای رفع ریزش مو از چه روشهایی میتوان استفاده کرد
تاریخ انتشار : 1400-05-17تاریخ بروز رسانی : 1400-05-17 -
PRP (پی آر پی) مو چیست؟
تاریخ انتشار : 1400-02-30تاریخ بروز رسانی : 1400-04-01
نظرات کاربران درباره این مطلب :

این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .