روش های درمان ریزش مو | کاشت مو در شهرکرد
صفحه اصلی / مطالب و مقالات / مو و ریزش مو / برای رفع ریزش مو از چه روشهایی میتوان استفاده کرد

برای رفع ریزش مو از چه روشهایی میتوان استفاده کرد

ریزش مو مسئله‌ای است که در هر سنی، افراد را آزار می‌دهد. ریزش مو علل مختلفی دارد. برای درمان ریزش مو باید ابتدا علل ایجادکننده را درمان کرد. باید به این نکته توجه کرد که رشد موها روندی زمان‌بر است و به صبر و حوصله نیاز دارد. راهکارهای متعددی برای تحریک رشد ریشه‌های مو وجود دارند که این زمان را تا جای ممکن کوتاه می‌کنند. از سویی این مورد نیز قابل‌توجه است که روش‌های درمانی ریزش مو می‌توانند حجم موها را افزایش دهند و موها را پرپشت‌تر نشان دهند. در ادامه به معرفی انواع روش‌های درمانی ریزش مو می‌پردازیم.

در کلینیک دکتر پرستو خسروانی در شهرکرد، انواع روشهای درمان ریزش مو از قبیل پی آر پی، پی آر اف، مزوتراپی، لیزر درمانی و کاشت مو به طور کاملا تخصصی انجام می‌شود. شما می‌توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر و هماهنگ با این مرکز با شماره تلفن 32225455 - 038 تماس حاصل فرمایید.

درمان با دارو

ماینوکسیدیل (روگین) یکی از رایج‌ترین داروهای درمان ریزش مو است که بیشتر برای بانوان استفاده می‌شود. فیناستراید (پروپشیا) برای درمان الگوی ریزش موی مردانه مؤثر بوده و به ‌صورت قرص مصرف می‌شود. داروهای دیگری مانند اسپیرونولاکتون و دوتاسترید وجود دارد که به صورت خوراکی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

پی آر پی مو

برای انجام پی آر پی پزشک مقداری از خون شما را می‌گیرد و با سانترفیوژ و چرخاندن آن پلاکت‌ها را از بقیه سلول‌ها جدا می‌نماید و سپس پلاکت‌ها را به قسمت مایع خون شما (پلاسما) می‌رساند. به این دلیل که پلاکت‌ها دارای صدها پروتئین اختصاصی به نام فاکتورهای رشد هستند که به بهبود بدن کمک می‌کنند.

از آنجایی که پلاسمای غنی از پلاکت دارای پلاکت‌های بیشتری نسبت به خون معمولی است، اغلب برای درمان زخم، پارگی تاندون و درد آرتریت استفاده می‌شود.

در حال حاضر بعضی از پزشکان از پی آر پی برای درمان ریزش مو استفاده می‌کنند. پزشکان پی آر پی را با یک سوزن کوچک به پوست سر تزریق می‌کنند. ایده روش پی آر پی این است که عوامل رشد به ایجاد یا تحریک فولیکول‌های مو کمک می‌کنند.

مزوتراپی مو

استفاده از مزوتراپی به عنوان یکی از بهترین روش‌های درمان ریزش مو شناخته می‌شود که بسیاری از افراد به عملکرد آن اطمینان دارند و از آن استفاده می‌کنند. مزوتراپی از ریزش مو جلوگیری می‌کند و همچنین موهای جدید را برای رشد کردن تحریک می‌کند.

درمان نمودن ریزش مو با روش مزوتراپی یکی از روش‌های غیرتهاجمی می‌باشد که در آن به وسیله سوزن‌هایی که بسیار ریز هستند موادی به لایه‌های زیر اپیدرم پوست تزریق می‌شود. سوراخ‌هایی که در سطح سر برای استفاده کردن از روش مزوتراپی مو ایجاد می‌شود بسیار سطحی است و نیازی نیست نگران آن باشید. مکانیسم عمل درمان ریزش مو. به وسیله مزوتراپی مکانیکی و شیمیایی می باشد که عملکرد آنها عبارت می‌باشد از:

مزوتراپی مکانیکی

در درمان ریزش مو به روش مزوتراپی مکانیکی، سوزن را در درون یک سوراخ که زیر پوست ایجاد کرده‌اند فرو می‌کنند تا فرایند از این طریق شروع شود. پوست سر زمانی که این ماده را دریافت کند الاستین و کلاژن زیادی تولید خواهید کرد که این دو عنصر از جمله مهم‌ترین عناصری می‌باشد که باید در پوست وجود داشته باشد.این تزریقاتی که روی سر، انجام می‌شود هیچ آسیبی به کلاژن‌های سطح پوست وارد نمی‌کند و همچنین آنها را حذف هم نمی‌کند، درصورتی‌که کلاژن‌های جدیدی را می‌سازد که با دیگر کلاژن های سطح پوست ترکیب می‌شوند.

مزوتراپی شیمیایی

در این روش مزوتراپی برای درمان ریزش مو، ترکیباتی که فعال هستند و بر روی اندام‌های موردنظر تزریق می‌شوند، موجب تحریک اندام‌های سر می‌گردند. به‌عنوان‌مثال اگر شما از آن دسته افرادی هستید که گردش خون ضعیفی داشته باشد از یک مایع گشادکننده عروق استفاده می‌کنند و همچنین درصورتی‌که التهاب بیش‌ازحدی داشته باشید از داروهایی که ضدالتهاب هستند استفاده می‌نمایند.

کیفیت ماده‌ای که برای درمان ریزش مو روی سر تزریق می‌شود بسیار مهم است و پزشک باید به این موردتوجه بسیار زیادی داشته باشد. برای انجام دادن این روش از لیدوکایین مایع استفاده می‌شود که پزشک با استفاده از پنبه و یا گاز استریل مایع را روی سر ماساژ می‌دهد و باعث بی‌حسی موضعی در ناحیه پوست سر می‌شود. بعد از ۴۵ دقیقه قطره‌های کوچکی دارو و مواد مزوتراپی را به ناحیه‌های پوست سر تزریق می‌کنند. برای اینکه شما نتیجه این روش را مشاهده کنید باید ۶ الی ۸ جلسه به کلینیک مراجعه کنید.

رفع ریزش مو

لیزرتراپی

لیزرتراپی مو با لیزرهای کم توان یا لیزر سرد (LLLT: Low-level laser therapy) روش درمانی قدیمی و منسوخ شده از نوع غیر جراحی برای درمان ریزش مو در زنان و مردان است که امروزه دیگر استفاده چندانی ندارند.

کاشت مو

بهترین روش درمان برای ریزش موی ارثی کاشت و پیوند مو است. در این روش شاخه‌های کوچکی از پوست حاوی یک تا ۱۵ تار مو از پشت یا سمت دیگر سر به یک منطقه‌ی دیگر انتقال داده می‌شود. ممکن است بعد از انجام عمل ظاهر خوب و جالبی نداشته باشد؛ اما به خوبی بعد از مدتی نتایج عالی آن نمایان می‌شود.

کاشت مو به روش FUT:

در این روش با برداشت یک برش نواری از پشت سر، واحدهای فولیکولی موجود در نوار برداشته شده را استخراج می‌کنند و سپس این فولیکول‌ها را در قسمت کم‌پشت یا طاس سر قرار می‌دهند. این روش یکی از ابتدایی‌ترین روش‌های پیشرفته‌ی کاشت مو بوده است که هنوز هم بسته به شرایط کاربرد دارد.

کاشت مو به روش FIT:

در روش FUE یا FIT به جای برداشت نوار پوستی، واحد‌های فولیکولی مو، دانه به دانه از پوست سر برداشته می‌شود و بعد از نگه‌داشتن آن‌ها در موادی مخصوص، در پوست ناحیه‌ی موردنظر کاشته می‌شود.

کاشت مو به روش BHT:

در این نوع کاشت مو، علاوه بر استفاده از ابزار، محل برداشت واحد‌های فولیکولی مو نیز متفاوت است. این نوع کاشت مو برای افرادی که بانک موی خوبی ندارند، مناسب است. به همین دلیل، واحدهای فولیکولی علاوه بر سر از بدن افراد نیز برداشت می‌شود البته فقط از دو ناحیه سینه و زیر ریش امکان برداشت وجود دارد. در روش BHT موی استخراجی فقط باید از دو ناحیه مذکور برداشت شود، درغیراین‌صورت ماندگاری خود را از دست می‌دهد.

کاشت مو به سوپرترکیبی:

همان‌طور که از عنوان مشخص است، این روش‌ها ترکیبی از دو یا چند روش بالا هستند. ترکیب روش‌های کاشت موی FUT و FIT روش ترکیبی نام دارد و برای کسانی مناسب است که ریزش موی بیشتر یا سطح طاسی گسترده‌تری دارند. در این روش ابتدا با روش FUT نواحی ریزش مو پر می‌شوند و سپس از طریق FIT فرایند تراکم صورت می‌گیرد. برای کسانی که علاوه بر داشتن سطح طاسی گسترده، بانک موی خوبی هم ندارند، از روش سوپرترکیبی استفاده می‌شود. از ترکیب روش ترکیبی و روش BHT، فرایند کاشت موی سوپرترکیبی حاصل می‌شود.

کاشت مو به روش Super SUT:

این روش برای سرعت بخشیدن به فرایند کاشت مو ابداع شده و نوع سرعت‌ یافته‌ی روش‌های BHT و FIT است. در این روش با کمک دستگاهی خودکار واحد‌های فولیکولی مو در زمان کمتر و با سرعت بیشتری برداشت می‌شوند.

کاشت مو به روش Super FUE:

کاشت مو به این روش از طریق دستگاه‌هایی خاص انجام می‌شود که فرایند برداشت و کاشت مو به‌طور خودکار انجام می‌شود. همان‌طور که قبلاً ذکر شد این روش هم بر پایه‌ی روش‌ FIT است و تنها تفاوت در استفاده از ابزارها و کاهش زمان عمل است.

کاشت مو به روش Micro FIT:

تنها تفاوت این روش با FIT، در استفاده از ابزارهای دقیق‌تر و مینیاتوری برای برداشت مو است. استفاده از این ابزارها علاوه بر افزایش تراکم، عوارض فرایند کاشت مو در روش‌های قبلی را نیز کاهش می‌دهد.

کاشت مو به روش FCI:

کاشت مو در این روش از طریق سلول‌های بنیادی و در آزمایشگاه‌ها انجام می‌شود. این فرایند به این صورت است که از بانک موی فرد یا فرد دیگری تعدادی واحد فولیکولی برداشته می‌شود و آن را در محیط آزمایشگاه و به کمک تجهیزات و آزمایش‌ها چند برابر می‌کنند. این امر محدودیت بانک مو را تا حد زیادی برطرف می‌کند، اما این روش هنوز در مرحله تحقیقات باقی‌مانده و نمی‌توان موفقیت آن را صددرصد تضمین کرد.

کاشت مو به روش DHI:

این روش به این صورت انجام می‌شود که واحدهای فولیکولی مو با ابزاری مخصوص که به آن قلم DHI یا قلم چوی گفته می‌شود، استخراج شده و در مدت زمان کمی، مستقیماً در ناحیه‌ی موردنظر کاشت می‌شود؛ بنابراین فاصله‌ی زمانی برداشت و کاشت تا اندازه زیادی کاهش می‌یابد.

تزریق چربی به طور تخصصی در شهر کرد، از جمله اقداماتی است که توسط دکتر خسروانی متخصص پوست انجام می‌شود. لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 32225455 - 038 تماس حاصل فرمایید.


آدرس مطب : شهرکرد ، خیابان فردوسی ، حدفاصل چهارراه مولوی و چهارراه فردوسی ، مجتمع پالادیوم ، طبقه دوم
تلفن : 32263360 - 038

درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید

نظرات کاربران درباره این مطلب :
برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
بهترین سن برای عمل بلفاروپلاستیبهترین سن برای عمل بلفاروپلاستی

عمل بلفاروپلاستی در دو مقطع سنی جوانی و میانسالی انجام گرفته و بسیار نتیجه بخش خواهد بود. افرادی که دارای افتادگی پلک، پف های پلکی و نا هنجاری های پلک هستند، کاندید انجام این عمل جراحی می باشند. ... ادامه مطلب

بهترین روش رفع خطوط بین ابروها یا خط اخمبهترین روش رفع خطوط بین ابروها یا خط اخم

ایجاد خط اخم در چهره، از جمله مشکلاتی است که بعد از گذشت چندین سال از عمر افراد برای آنها رخ می‌دهد. به خطوط عمودی که در بین دو ابروی افراد ایجاد می‌شود، خط اخم می‌گویند. در واقع خط اخم ممکن است در هر سنی به وجود بیاید و نمی‌توان گفت که تنها افزایش سن، باعث ایجاد خط اخم می‌شود. ... ادامه مطلب

آیا پی آر پی روش مناسبی برای جایگزینی موهای از دست رفته است؟آیا پی آر پی روش مناسبی برای جایگزینی موهای از دست رفته است؟

پی آر پی یا تزریق پلاسما غنی از پلاکت، روشی است که علاوه بر بهبود و جوانسازی پوست، برای تقویت مو نیز کاربرد دارد. همچنین از این روش در ترکیب با کاشت مو، برای حصول بهترین نتایج کاشت نیز می‌توان بهره برد. این روش با تاثیرگذرای مطلوب و عوارض کم، جزو روشهای محبوب تقویت مو به شمار می‌رود ... ادامه مطلب

PRP (پی آر پی) مو چیست؟PRP (پی آر پی) مو چیست؟

تزریق پی آر پی یکی از روش‌های درمانی کم‌تهاجمی است که امروزه استفاده‌های زیادی در سرتا سر دنیا دارد.این روش درمانی که در ایران با نام پلاکت درمانی نیز شناخته می‌شود، برای درمان ریزش مو، بهبود رشد موها بعد از کاشت مو، آسیب دیدگی‌های ورزشی و بیماری‌های التهابی کاربرد دارد ... ادامه مطلب

طراحی و راه اندازی وب سایت : گروه نرم افزاری پزشک آنلاین - 09128883465