قرصهای ضد بارداری و لک صورت | درمان لک صورت بر اثر قرص ال دی | متخصص پوست در شهرکرد
صفحه اصلی / مطالب و مقالات / بیماریها و مشکلات پوست / آیا مصرف قرصهای ضدبارداری ایجاد لک میکند؟

آیا مصرف قرصهای ضدبارداری ایجاد لک میکند؟

آکنه و جوش در اثر تغییرات هورمونی در بدن به وجود می‌آیند. در دوران بلوغ و یائسگی به دلیل نوسانات هورمونی آکنه‌های بیشتری بر روی صورت به وجود می‌آیند. برخی از قرص‌های ضدبارداری سطح آندورژن پوست را افزایش می‌دهند و همین امر، سبوم پوست را افزایش می‌دهد. به همین دلیل مصرف این قرص‌ها سبب می‌شود آکنه و جوش بر روی صورت به وجود بیاید. در ادامه به روش‌های درمانی اینگونه لک‌ها می‌پردازیم.

بیماری ها و مشکلات پوستی از جمله مواردی هستند که برای تشخیص و درمان آنها حتما نیاز به مراجعه نزد متخصص پوست وجود دارد. لک صورت نیز از جمله این موارد است که متخصص پوست با روشهای درمانی متعدد و مناسبی می‌تواند این عارضه را درمان نماید. دکتر پرستو خسروانی متخصص پوست در کلینیک ارکیده شهرکرد، یکی از پزشکان مجربی است که در تشخیص و درمان بیماری های پوستی می‌تواند به شما مراجعین محترم کمک نماید. برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 32225455 - 038 تماس حاصل فرمایید.

علائم لک صورت

نشانه‌های رایج شامل لک‌هایی به رنگ قهوه‌ای یا خاکستری مایل به قهوه‌ای در ناحیه صورت است. این لک‌ها معمولاً در قسمت‌های زیر ایجاد می‌شوند:

  1. گونه‌ها
  2. پیشانی
  3. پل بینی
  4. قسمت بالای لب بالایی
  5. چانه

روش‌های درمانی لک صورت بر اثر قرص ال دی

مصرف قرصهای ضدبارداری

روش‌های درمانی که در کلینیک برای از بین بردن لک صورت به صورت تخصصی انجام می‌شود به شرح زیر می‌باشد:

۱- لیزر

لیزر یکی از بهترین روش درمان لک پوستی است. در این روش ملانین‌های پوست هدف قرار می‌گیرند و لک ایجاد شده محو شده و از بین می‌رود. در لیزر از پالس‌های پرسرعت نوری استفاده می‌شود. پرتو ساطع شده از دستگاه توسط ملانین جذب شده و پس از جذب ملانین خرد می‌شود و از بین می‌رود. باید به این نکته توجه کنید که استفاده از لیزر تا حدودی درد به همراه خود دارد. همچنین با استفاده از روش لیزر می‌توان بر روی لک‌های قدیمی نیز اثر گذاشت.

۲- میکرودرم ابریژن

میکرودرم ابریژن یک روش کلی برای مراقبت‌های پوستی و از بین بردن لک‌ها می‌باشد. ساز وکار این روش به این صورت است که توسط دستگاه و یا کریستال‌های خاص، سلول‌های سطحی پوست ساییده می‌شوند در نتیجه سلول‌های مرده و آسیب‌دیده به صورت ورقه‌ای بلند می‌شود و مراحل احیا و بازسازی آغاز می‌شود. این درمان یک درمان حداقل تهاجمی است که بسیار کارآمد است. نتیجه دلخواه را می‌توان از این روش به دست آورد.

۳- میکرونیدلینگ:

این روش بسیار کم تهاجم است که برای درمان عارضه‌های پوستی از طریق کلاژن سازی استفاده می‌شود و همچنین به عنوان درمان القای کلاژن شناخته می‌شود. در این روش، روند بهبود لک و جای جوش سرعت می‌یابد. ساز و کار این دستگاه به این صورت است که میکرونیدلینگ با آسیب رساندن‌های جزئی به پوست، سلول‌های پوستی را به ساخت کلاژن‌های بیشتر تشویق می‌کند. نتیجه این کار به وجود آمدن بافتی غنی از کلاژن و عاری از لک می‌باشد.

۴- مزوتراپی:

مزوتراپی یک روش زیبایی غیرتهاجمی است. در این روش توسط انواع مختلفی از داروها، ویتامین‌ها، مواد معدنی، آنزیم‌ها، هورمون‌ها و عصاره‌های گیاهی پوست احیا می‌شود. ساز و کار این دستگاه به صورتی است که با استفاده از سوزن برای تزریق یک سری آمپول به لایه میانی (مزودرم) پوست استفاده می‌کند.

5-لیزر درمانی فرکشنال:

لیزر درمانی فرکشنال و درمان‌های نوری باید فقط برای درمان لک صورت شدید انجام شوند. لیزر درمانی فرکشنال برای از بین بردن لک‌های صورت و هایپرپیگمنتیشن های دیگر و همچنین رفع پیگمنت های عمیق‌تر به کار می‌رود. لیزر به دقت به سطح پوست تابانده می‌شود تا اندامک‌ها (سلول‌های پوستی) حاوی ملانین را از بین ببرد. زمانی که از بین رفتند، بدن باقیمانده آنها را از طریق فرایند شدینگ از بین می‌برد. معمولاً مدت زمان کوتاهی، پوست دچار هایپرپیگمنتیشن شده و پس از آن به تدریج پیگمنت ها روشن‌تر می‌شوند. سپس این کار با بازسازی دوباره پیگمنت ادامه یافته و رنگ پوست بازسازی می‌شود. اقدامات درمانی به شدت لک‌های صورت و نوع پوست بستگی دارد. معمولاً 1 تا 3 جلسه درمانی برای رفع مؤثر لک‌های پوستی نیاز است.

نتایج و مزایای درمان لک صورت بر اثر قرص ال دی

  1. تغییر رنگ را بلافاصله روی پوست خود مشاهده می‌کنید.
  2. نتایج نهایی پس از مدتی قابل‌مشاهده می‌شود.
  3. برای دست‌یابی به نتایج مطلوب باید چند جلسه درمانی برگزار شود.
  4. همه روش‌های درمانی برای رفع لک‌های صورت غیرتهاجمی و بدون درد هستند.
  5. روش‌های درمانی برای رفع لک‌های صورت عوارض جانبی زیادی ندارند. دستورالعمل مراقبت‌های پس از عمل به شما داده می‌شود.
  6. این روش‌های درمانی نیازی به بستری شدن ندارد. شما بلافاصله پس از انجام اقدامات درمانی می‌توانید به امور روزمره خود بپردازید.

بکارگیری سلولهای بنیادی در جوانسازی پوست و کاشت مو، از جمله اقداماتی است که در کلینیک ارکیده شهرکرد، توسط متخصص پوست قابل انجام می‌باشد. لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 32225455 - 038 تماس حاصل فرمایید.


آدرس مطب : شهرکرد ، خیابان فردوسی ، حدفاصل چهارراه مولوی و چهارراه فردوسی ، مجتمع پالادیوم ، طبقه دوم
تلفن : 32263360 - 038

نظرات کاربران درباره این مطلب :
برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
روش های داشتن پوستی شاداب و جوان چیست؟روش های داشتن پوستی شاداب و جوان چیست؟

یکی از مهم‌ ترین دغدغه‌ های افراد به خصوص بانوان، داشتن پوستی سالم و با طراوت است؛ زیرا پوست یکدست و شاداب باعث زیبایی و جذابیت بیشتر صورت می‌ شود. ... ادامه مطلب

جوانسازی دور چشم با چه روشهایی قابل انجام است؟جوانسازی دور چشم با چه روشهایی قابل انجام است؟

پوست دور چشم یکی از نازک‌ترین و ظریف‌ترین پوست‌های بدن است و به همین دلیل بسیار سریع‌تر پیر می‌شود. جوانسازی پوست دور چشم به درمان‌های مختلفی اشاره دارد که به منظور صاف کردن چین و چروک‌ها، به حداقل رساندن پف پلک و گودی زیر چشم و صاف و سفت کردن پلک‌های بالا و پایین انجام می‌شوند ... ادامه مطلب

اقدامات احتیاطی در مورد مصرف راکوتاناقدامات احتیاطی در مورد مصرف راکوتان

راکوتان و یا آکوتان نام تجاری داروی ایزوتروترتینوین است. این قرص نقش مؤثری در از بین بردن باکتری‌های پوست و رفع جوش و آکنه پوستی دارد.این قرص چربی پوست را کاهش می‌دهد و با کاهش فعالیت غدد چربی نقش ویژه‌ای در رفع جوش دارد. ... ادامه مطلب

بهبود چروک و آکنه با پیوند سلول های بنیادی فرد به پوست خودبهبود چروک و آکنه با پیوند سلول های بنیادی فرد به پوست خود

سلول درمانی به پیوند سلول زنده از خود فرد یا فرد سالم دیگر با هدف بازسازی بافت بدن گفته می‌شود. سلول‌ها می‌توانند در محل آسیب جایگزین سلول‌ها و بافت آسیب دیده شوند، مواد محرک رشد ترشح کنند و در برخی موارد به سلول‌های دیگری تبدیل شوند. ... ادامه مطلب

طراحی و راه اندازی وب سایت : گروه نرم افزاری پزشک آنلاین - 09128883465